1. Themafeest

Acteurs en typetjes

Typetjes die uw feest extra sfeer geven

Bij De Bom Events kun u kiezen uit veel verschillende acteurs en typetjes om uw bedrijfsfeest een prettige sfeer te geven.
Hieronder een onverzicht van de mogelijkheden:

Relax Security
Op ontregelende wijze maken twee boomlange broers uit het oostblok het uw gasten onbedoeld ongemakkelijk met hun voortreffelijke timing voor komische interventies. De mannen van Relax Security hebben iets teveel misdaadfilms gekeken en nemen derhalve de veiligheid van uw gasten zodanig serieus dat het komisch wordt. Ze opereren in 3 rondes om de spanning van uw evenement goed op te bouwen. 

De Toilettini’s
Ook uw gasten zullen wel eens naar de wc moeten. De Toilettini”s zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt en voor de wachtenden zullen ze er alles aan doen dat ze zich vermaken. Als de nood hoog is, zijn de Toilettini’s nabij!

Cowboy Bob
Cowboy Bob, daar zou je mee thuis kunnen komen! Nee hij heeft nog geen rijbewijs..en u kunt hem helaas ook niet meenemen. Maar inderdaad zou je met Cowboy Bob goed thuis kunnen komen. Als vriend, als collega of potentiële schoonzoon. Deze cowboy drinkt niet, rookt enkel in de achtertuin uit het zicht van de kinderen en verwent uw gasten met een voortreffelijke massage met privemuziek op de hoofdtelefoon. Laat u verassen door cowboy Bob! 

Nostra Dama
Speciaal voor u uit Rusland gekomen, Nostra Dama en haar helpende hand Boris M. Heeft u altijd al willen weten wat de toekomst voor u in petto heeft, dan bent u bij dit duo aan het juiste adres. De multi getalenteerde en wonderschone Nostra Dama zal u versteld doen staan door haar fantastische gaven als medium, daarbij natuurlijk geassisteerd door de charismatische uit de Dolemieten weggehaalde Boris M.

Paparazzinoos
Franky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga doen hun uiterste best uw feestavond op hilarische wijze te verslaan. Ze weten door hun doortastende manieren alle roddels boven water te krijgen. Er is ze ontzettend veel aan gelegen om van deze avond een succes te maken. Deze avond moet voor Franky en Betsy dé doorbraak worden in de wereld van gossip, roddel en achterklap. Daarbij kunnen ze best wat hulp gebruiken.

Offerte en informatie aanvragen

Offerte en informatie aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie en een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de wensen en mogelijkheden door te spreken.


  • Geslacht
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Kenmerken