1. Uitje

Segway Rijden

segway

Wie wil er nu niet eens op een Segway rijden?
Het futuristisch ogende voertuig spreekt erg tot de verbeelding en daarom bieden wij u twee mogelijkheden aan om zelf eens te ervaren hoe is het om op een Segway te rijden. Een Segway rijd op stroom en is dus erg milieuvriendelijk.

Segway Tour
Met de Segway Tour rijdt u allemaal een route op de Segway. Als u wil kan u zelf aangeven waar u deze tour wilt rijden. Vooraf krijgt u instructie over de werking van de Segway en uitleg over veilig gebruik van de Segway. Ze kunnen een maximum snelheid van 20 kilometer per uur bereiken en zijn sinds 2008 toegestaan op de openbare weg.

Segway Workshop
Tijdens de Seqway Workshop krijgt u uitleg over de werking van de Segway en doet u allerlei behendigheidsoefeningen. Zo leert u hoe de besturing gaat, het nemen van bochten, de slalom, de remproef, enz.
U blijft tijdens de workshop op één plek en deelnemers doen om de beurt een proef.

Segway rijden is een leuk, groen uitje waar u veel plezier aan zult beleven. Neem contact op over de vele mogelijkheden.

Offerte en informatie aanvragen

Offerte en informatie aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie en een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de wensen en mogelijkheden door te spreken.


  • Geslacht
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Kenmerken