1. Bedrijfsfeest
 2. Moorddiner
 3. Themafeest
 4. Uitje
 5. Vrijgezellenfeest

Thema’s

Maak een keuze uit de volgende thema’s:

 • Bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest

  Een bedrijfsfeest organiseren kan een hele opgave zijn. Gelukkig hebben wij hier al jaren ervaring in en kunnen wij dit proces voor u geheel uit handen nemen. Of het nu gaat om een lancering van een product, teambuilding of gewoon ontspanning. We hebben het allemaal voor u in huis!

  Toon activiteiten
 • Moorddiner

  Moorddiner

  Een moorddiner is een leuk alternatief als je eens wat anders wil dan een standaard diner. Door de jaren heen is het een populaire activiteit geworden en dat is niet zo raar. Een moorddiner combineert spanning met ontspanning en lekker eten met actief bezig zijn. Dus, trek de stoute schoenen aan en pak de dader!

  Toon activiteiten
 • Themafeest

  Themafeest

  Je feest een thema geven is een goede manier om jezelf, maar ook je gasten een leuke avond te geven. Een thema geeft namelijk al veel houvast als het gaat om keuzes met betrekking tot eten, kleding en activiteiten. Of het nu gaat om een maffiafeest of om een sixties party. We kunnen het allemaal voor u realiseren!

  Toon activiteiten
 • Uitje

  Uitje

  Het grote voordeel van een uitje is dat je in een andere omgeving komt, weg van de dagelijkse structuur en activiteiten. Tijdens een uitje maak je kennis met nieuwe situaties en uitdagingen en zul je elkaar ook opnieuw leren kennen. Of het nu een actief uitje is of juist meer om tot rust te komen, we kunnen het allemaal voor u realiseren.

  Toon activiteiten
 • Vrijgezellenfeest

  Vrijgezellenfeest

  Al jaren langs is het traditie dat wie gaat trouwen een vrijgezellenfeest krijgt. Er moet natuurlijk wel afscheid genomen worden van het vrijgezellenbestaan en hoe kun je dat beter doen dan door een feest? We hebben speciaal voor dit thema verschillende activiteiten zodat de aanstaande bruid of bruidegom op een waardige manier afscheid kan nemen van het vrije leven.

  Toon activiteiten
 • Event op maat

  Event op maat

  Zoekt u een event dat precies aansluit bij wat u zoekt en kunt u dat niet vinden bij de bestaande activiteiten? Dan kunnen we speciaal voor u een event op maat maken. Of het nu gaat om een productlancering of om een themadag, wij maken er wat van!
  Geef ons uw wensen door en we gaan voor u aan de slag!

  Offerte aanvragen